De top 10 beste elektrische mountainbikes en e-racefietsen

De top 10 beste elektrische mountainbikes en e-racefietsen

1 mei 2020

Zoals bekend is de elektrische fiets het hardst groeiende segment. Niet alleen bakfietsen, stadsfietsen en dames- en herenfietsen zijn voorzien van een accu om zo het fietsen te vereenvoudigen, maar ook de sportfietsers zijn inmiddels lyrisch over de e-bike. Je bent sneller, het kost je minder inspanning en het bespaart je tijd.
Zodoende zijn er in de afgelopen jaren verschillende soorten modellen e-bikes op de markt gebracht voor zowel racefietsen als mountainbikes.
In dit artikel word je meegenomen in de reden waarom je een e-bike racefiets of mountainbike zou kunnen aanschaffen om vervolgens de 10 beste elektrische mountainbikes en racefiesten voorzien van informatie te kunnen vinden. 
Wil je nog meer weten over de elektrische fiets, lees dan ook Een elektrische fiets kopen, waar moet je op letten?.

 

 

 

 

Waarom zou je een Racefiets of Mountainbike e-bike aanschaffen?

De accu op een racefiets of mountainbike klinkt wellicht gek en als valsspelen, maar het tegendeel is waar. Iedereen met een sportieve e-bike wil niet meer terug. De accu helpt je met name op de stukken dat het wat zwaarder wordt en hier dien je 'm dan ook voor te gebruiken. Zeker omdat het niet toegestaan is om bijvoorbeeld 50 km/u te rijden volledig elektrisch. Daar is de e-racefiets ook zeker niet voor bedoeld. Maar op momenten dat je er even doorheen zit, een zware klim moet maken of je de fiets gebruikt om naar je werk te gaan, dan biedt de elektrische ondersteuning de perfecte uitkomst. Het ontlast, helpt en voorkomt verzuing en overmatig zweten. Gebruik de accu dan ook alleen voor dit soort situaties en dus niet om nog harder te kunnen gaan, want daar is die juist niet voor bedoeld en dit is gezien de wetgeving dus ook niet mogelijk.
Op de mountainbike kan een accu ideaal zijn voor de route die je aflegt op de openbare weg om op het circuit of in de bossen te komen. Dit kunnen nogal afstanden zijn en de mountainbike is dan niet de ideale fiets om rechte, lange stukken mee af te leggen. Zet de accu aan en word geholpen om fit en fris aan te komen op de plaats waar je wil gaan starten met het klimmen. Ook kun je tijdens het fietsen van een parcours de acccu aanzetten om het jezelf iets comfortabeler te maken en de heuvels en bospaden wat soepeler door te komen. Ook hier geldt dat de accu hiervoor is bedoeld en niet om de snelheid op te voeren en als een raket door de bossen of de openbare weg te scheuren. Dit is dan ook beveiligd en niet mogelijk.

Elektrische mountainbike voor kinderen E ST 500 26 inch 9-12 jaar

Top 10 Elektrische Mountainbikes

Hieronder vind je de 10 beste elektrische Mountainbike modellen oftewel E-bikes gebaseerd op onafhankelijk onderzoek, reviews, ervaringen en andere relevante informatie en beoordelingen. Dit helpt je om eenvoudig de beste en meest geschikte e-bike te vinden en te bestellen voor veel fietsplezier!

Devron EBike

De Devron E-bike Vigo 27,5" is een elektrische mountainbike die voorzien is van een Bafang Max Drive middenmotor voor dat extra duwtje in de rug. Gemiddelde actieradius is 50-60 km (ideale omstandigheden). Dankzij het gebruik van het Bafang Max Drive elektronische ondersteuningssysteem, ondersteunt de motor in verhouding met de druk die u geeft.
Het display is voorzien van verlichting en geeft u een indicatie van het bereik in de 5 ondersteuningen. Tevens geeft het display ook zicht op; ondersteuningsstand, snelheid, tijd, afstand en accu indicatie. Het display is afneembaar wat de diefstal van de fiets tegengaat.

- Hydraulische schijfremmen
- Shimano Deore derailleur
- Voorvorkvering met lock-out
- Bafang Max Drive middenmotor

 

 

 

 

 

Shengmilo Fat Tire Ebike Opvouwbaar

Shengmilo is altijd voorstander geweest van het concept van groen reizen en biedt klanten in Europa een verscheidenheid aan nieuwe energie en milieuvriendelijke elektrische fietsen, waardoor uw reis nog leuker wordt. Shengmilo elektrische fietsen zitten vol kracht en duurzame kracht, geschikt voor sporten en buitensporten.

 

 

 

 

 

SachsenRad E-Racing Bike R6

De SachsenRad E-Racing Bike R6 is een moderne stadsfiets met een sportief design. Of het nu gaat om het dagelijkse wegverkeer of om langere ritten, de elektronische fiets kan alle omstandigheden perfect aan. Onze E-Bike biedt ook off-road prestaties dankzij zijn krachtige motor en geïntegreerde KENDA-brede banden. De E-Racing Bike scoort niet alleen met veelzijdigheid, maar is ook een echte blikvanger op de weg.

 

 

 

 

 

Electrische fatbike 26 inch

Hele gave elektrische Fatbike met 26 inch wielen met erg breed profiel.
Brushless motor 48v 500W
Li- Ion Batterij
Bike kan 38 km/h maar is "gelimiteerd op 25 km/h"
smart oplaad systeem 220-240 V
Oplaadtijd 6 uur
aluminium frame
voorvork met vering
schijfrem voor en achter
7 speed Shimano versnellingen
LCD display
1 jaar garantie op fiets
1,5 jaar garantie op accu

 

 

 

 

 

Lombardo Bolsena Trekking E-Bike

Buxxo Bikes heeft vat kunnen leggen op een aantal van deze geweldige Lombardo E- Bolsena Trekking Mountainbikes.
Dit is niet zomaar een E-Bike dit is een Trekking e-bike die gebouwd is uit de betere onderdelen.
Met deze fiets kun je overal rijden waar jij dit wilt. De krachtige Bosch middenmotor geeft jouw de power wanneer je deze nodig hebt altijd op het juiste moment.

 

 

 

 

 

Legend Etna ATB Foldable

Als we het hebben over de Legend Etna elektrische ATB fiets dan hebben we het wel over een ATB fiets die echt uniek is in zijn soort. Werkelijk geschikt voor iedereen die wil afwijken van de begaanbare paden en kiest voor onbegaanbare wegen en stukken ongerepte natuur. Deze Legend Etna is een echte alleskunner. De SUV onder de E-Bikes. En weet je wat hem helemaal uniek maakt hij is opvouwbaar dus je kunt hem gewoon in de achterbak meenemen over handig gesproken! Zijn 27,5″ opvouwbare frame is voorzien een ROCKSHOK XC30 voorvork Hydraulische vering van SHIMANO en een SHIMANO Deore Derailleur met maar liefst 30 versnellingen. En als je wilt kun je deze ATB E-Bike ook nog laten voorzien van spatborden en verlichting.

 

 

 

 

 

Ostrichoo Nero elektrische MTB

Wil jij comfortabel van A naar B kunnen rijden op een milieuvriendelijke en duurzame manier? En ben je al maanden op zoek naar een functionele elektrische fiets voor dagelijks woon-werkverkeer of voor naar school?
Dan biedt deze Ostrichoo Nero elektrische fiets jouw de echte oplossing.
De Ostrichoo elektrische fiets is namelijk uitgevoerd met de unieke Supercondensator e-bike technologie waardoor je fiets binnen 30 minuten volledig opgeladen is.

 

 

 

 

 

Airwheel R8

Elektrische fiets met 3 rij modussen. ( zie www.airwheel.net) . Triangulaire kader uit een metaalmenging van magnesium en Aluminium. Lichtgewicht van 19.5 kg. Met tripcomputer , die snelheid aan geeft, batterij niveau aanduidt, rijafstand aangeeft, defect analyse doet. Inclusief applicatie Airwheel compatibel met smartphones. Ergonomische lederen zaal. 26 inch wielen. Helder voorlicht en achterlicht. Batterij 162.8 Wh afneembaar met USB poort. Vooraan en achteraan schijfremmen. Laadtijd 120 minuten. Maximale snelheid zonder bijtrappen 20 km/uur. Zowel stadsfiets als mountainbike.

Airwheel Elektrische fiets R8€ 899,00
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

Stella Trekking Premium MDB

Motor: Bosch Active Line Plus middenmotor 250W, 50Nm
Sensortype: Krachtsensor
Ondersteuningen: 4
Accu: (11 Ah, 36V) 400 Wh Lithium - Ion
Actieradius: tot 130 km
Versnellingen: Shimano Alivio derailleur 7, 8 of 9 versnellingen
Max. snelheid: 25 km/u
Display: Bosch Intuvia (afneembaar)
Remmen: Shimano hydraulische schijfremmen
Gewicht (incl. accu): 25 kg

Trekking premium mdb folder aanbieding

Gazelle Medeo T9 HMB

Vlotte derailleur fiets geschikt voor recreatieve tochten
Dynamische looks en krachtige prestaties
Shimano schijfremmen voor optimale remprestaties
Sportief maar wel met de comfortabele ‘Gazelle touch’

Gazelle Medeo T9 HMB

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden