Wat zijn leuke Sint en kerst cadeaus voor EUR 10,-?

11 september 2019

December is voor sommige mensen de leukste en gezelligste maand van het jaar. Het is koud, vroeg donker en staat in het teken van Sinterklaas en de Kerst. Gezellig met familie en vrienden gourmetten, surprises maken, cadeaus kopen en geven en nog veel meer. 

Omdat zowel de kinderen als ouderen bijna zijn verzadigd door alle cadeaus en ook de verjaardagen meestal al zijn geweest, is het verdomde lastig om een geschikt cadeau te vinden voor iemand. Zeker als je nagaat dat alles online te koop is en je een budget hebt - bijvoorbeeld bij een surprise - van maximaal €10,-.
Hoe zorg je er dan toch voor dat je een cadeau weet aan te schaffen wat vernieuwend is, wordt gewaardeerd en gebruikt? Een terechte en lastige vraag, maar hieronder vind je hopelijk een antwoord op de vraag.
Met de nodige zorgvuldigheid hebben wij een top 10 samengesteld van cadeaus tot €10,- per stuk. Hierbij is gekeken naar originaliteit, kans op waardering, uiteraard de prijs, trends, ervaringen en verkoop de laatste jaren. Cadeaus voor kinderen, volwassen of allebei vind je hier.
Wil je toch wat meer uitgeven aan je cadeau, lees dan het artikel Sinterklaas en Kerstcadeaus tot €20,-en vind iets passends.                                                            
                

Set van 6 paar heren kerst sokken - FUN kerstsokken - maat 39 - 46                    
      

Top 10 cadeaus tot €10,-

  1. Lego of Duplo, de meest populaire soorten speelgoed onder de jongens. In iedere prijsklasse, dus ook tot €10,-, is er wat te vinden;
  2. Rituals olie, of een bodylotion van Douglas;
  3. Divers speelgoed, oneindig veel te vinden zowel online als in de winkel. Alle kinderen zijn blij te maken met speelgoed;
  4. Klok met Dierengeluiden - verschillende soorten klokken met verschillende soorten dierengeluiden zijn eenvoudig online te vinden;
  5. Originele Dopper waterfles, was en is populair en erg handig;
  6. Kerstsokken of een Kerst stropdas;
  7. Boek, je hebt verschillende thema's (thriller, kookboek, romance, sport, dieet etc.) en prijsklassen dus voor ieder wat wils;
  8. Fles wijn, doet het zeker bij wijnliefhebbers altijd goed. Eenvoudig maar zeer gewaardeerd. Een fles wijn van rond de €10,- is over het algemeen bovengemiddeld;
  9. Tijdschriftenpakket, stel dit zelf samen, verplak het leuk en klaar ben je;
  10. Krasloten, eenvoudig aan te schaffen en door wat variatie (1/5 oudejaarslot) een leuk en uitgebreid pakket met meerdere kansen.


Paraplu wijnfles

Online bestellen

Op Bol.com kun je tegenwoordig bijna alles online bestellen, maar ook Aliexpress.com heeft zijn opwachting gemaakt en levert een zeer ruim assortiment. Deze webshops zijn eenvoudig te bezoeken, betrouwbaar en leveren het product binnen de beloofde periode. Bestel vanuit huis eenvoudig en snel jouw gewenste Sinterklaas of Kerst product.
Meer weten over deze twee grote online aanbieders? Lees dan eerst de artikelen over "Bol" en "AliExpress".

Image result for duplo

Hoe weet je of je cadeau wordt gewaardeerd?

Nadat je zorgvuldig een cadeau hebt aangeschaft en de nodige tijd hierin hebt gestoken, is het natuurlijk wel zo leuk als diegene ook echt blij is met het cadeau. Aan de volgende onderzochte en bewezen zaken kun je zien of iemand het meent of dat diegene toch minder blij is dan dat hij/zij laat blijken:
- Achterover leunen
- Gezicht aanraken
- Een half lachje
- Lichaamstaal
- Voet tikken
- Wenkbrauwen gaan omhoog

Is één van bovenstaande signalen het geval, maak het bespreekbaar en benoem wat je ziet en dat je graag echt wil dat iemand blij is met iets wat jij hebt gegeven.

fonQ.nl


Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

Websitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.