Top 10 beste barbeques van 2020

Top 10 beste barbeques van 2020

8 april 2020

Het weer wordt steeds beter - de lente is begonnen en de zomer komt er ook weer aan - dus men zoekt steeds meer het terras, balkon of tuin weer op om te genieten van het mooie weer. Ook wordt er al weer langzaamaan buiten gegeten en wat is nou gezelliger om samen te koken in de tuin. De barbeque is de oplossing om gezellig buiten te koken en te eten zonder dat het gezelschap verlaten hoeft te worden. Los van het feit dat vis-, vlees- en andere gerechten, net als groenten en aardappelen, heerlijk berei kunnen worden op de BBQ.

Kortom; de vraag naar de aanschaf van een BBQ neemt toe en indien u geïnteresseerd bent in de aanschaf van een nieuwe BBQ, dan is dit artikel interessant om snel en eenvoudig de beste barbeque voor uq balkon, tuin of terras te vinden. Lees dan geruct verder.

Top 10 BBQ 2020

Hieronder is zorgvuldig de top 10 van beste BBQ's 2020 samengesteld voorzien van informatie, prijzen, kwaliteit en ervaringen.

In de top 10 komen veel modellen van Kamado voor, aangezien dit merk de laatste jaren heeft bewezen de beste en mooiste BBQ te kunnen maken. Wannee ru meer wilt weten over Kamado, dan wordt het artikel "Waarom moet je een Kamado aanschaffen en welke zijn de beste?" aangeraden om te lezen.

1. Yakiniku Grill Set

De keramieken Yakiniku Grill met onderstel en zijtafeltjes is een zeer stijlvolle en handige houtskoolbarbecue voor buiten. De grill is verrijdbaar, waardoor je hem op elke plek in de tuin neer kunt zetten. Dus is er even ergens anders zon, rijd je hem zo naar een andere plek. De handige zijtafeltjes kun je gebruiken om borden of glazen op te zetten.

 

 

 

 

 

 

2. The Bastard Keramische Houtskoolbarbecue

The Bastard Small is het perfecte maatje voor de kleinere bbq-er met beperkte ruimte of een balkon. Wel alle mogelijkheden van de Bastard Large, maar gewoon in onze kleinste formaat.
Zo wordt kamado koken wel echt voor iedereen bereikbaar.
De Small weegt maar 17 kg en heeft een doorsnede van 31 cm en een rooster van 26 cm waardoor deze Bastard gemakkelijk te gebruiken is voor plusminus 4 personen. De Small wordt standaard geleverd met een driepoot onderstel zonder wielen en zijtafels en kan daardoor zonder gevaar op een tafel staan.De Bastard Small is ook een ideaal maatje om eventueel mee te nemen op vakantie.

 

 

 

 

 

 

3. Kamado Joe Jr Grill

Totaal nieuwe bbq ervaring met deze veelzijdige kamado bbq al heerlijke pizza en sappige T-bone steak op bereid. Meer dan een gewone houtskool bbq.

 

 

 

 

 

 

4.Big Green Egg Large

Bij Big Green Egg draait alles om smaak en kwaliteit! Het design en het gebruikte materiaal geeft de Egg niet alleen zijn iconische uitstraling, maar zorgt ook voor een essentiële en constante air flow. Dit zorgt voor een gelijkmatige garing en een zeer efficiënt gebruik van het houtskool. Big Green Egg is het enige keramische kooktoestel dat is vervaardigd van uniek door NASA ontwikkeld keramiek. Dit heeft extreem isolerende eigenschappen en weerkaatst warmte, waardoor wamtegolven ontstaan die een bijzondere smaakinvloed hebben op de ingrediënten en gerechten. Door de isolerende eigenschappen hebben externe buitentemperaturen geen enkele invloed op de temperatuur binnen de Big Green Egg. 

 

 

 

 

 

 

 

5.Boretti Carbone Houtskoolbarbecue

Uniek aan de Carbone is de verstelbare kolenbak. Door aan de hendel te draaien is de bak met houtskool of briketten makkelijk naar boven of beneden te brengen, voor mee of minder warmte.
In combinatie met de luchtroosters aan de zijkant van de barbecue, kunt u continu de temperatuur aanpassen aan het gerecht dat wordt bereid. De temperatuur kunt u aflezen op de thermometer op de deksel. Aan de voorkant zit een opening om tussentijds extra houtskool toe te voegen.

 

 

 

 

 

 

6.Boretti Robusto Buitenkeuken

Buono Bravo Boretti! Met de Boretti Robusto tovert u een compleet feestmaal op tafel. Een robuuste buitenkeuken met vermogen, veel grillmogelijkheden en een uniek Italiaans design met ronde vormen. Met twee gietijzeren grillroosters kunt u verschillende grillmethode toepassen. De ronde deksel zorgt voor een goede circulatie van de temperatuur. Hierdoor bereidt u producten nog beter. Laat uw familie, vrienden en kennissen meegenieten. Door het grote kookoppervlak kunt u barbecueën voor meer dan 16 personen.

Bekijk hier de collectie op bol.com

7.Patton Kamado Grill Classic

Het kook- en grill virus is mede door de komst van de Patton Kamado nu toch ook echt in Nederland toegeslagen met de mooiste bereidingen van o.a. picanha, Angus beef, tomahawk en velerlei vis, groente en zelfs vega experimenten op de grill.
Neem dan ook geen genoegen met zomaar een Kamado, maar kies voor een Patton Kamado, welke al zo’n tien jaar de trend zet binnen de culinaire barbecue wereld
De Patton Kamado is al vaak gekopieerd, maar mogen zeker stellen nog nooit eerder geëvenaard ! Vanwege zijn hoogwaardige kwaliteit en afwerking maakt Patton steeds opnieuw het verschil in de markt van de keramische barbecues.

 

 

 

 

 

 

 

 

8.BergHOFF Keramische Barbecue

Met deze barbecue zijn de mogelijkheden eindeloos! De barbecue is gemaakt van keramiek. Dit zorgt er, naast een geweldige uitstraling, voor dat er heel hoge temperaturen bereikt kunnen worden en er een constante hittecirculatie ontstaat. Deze circulatie zorgt ervoor dat de barbecue perfect is om vlees dicht te schroeien maar ook perfect is om het perfecte stuk vlees langzaam en gelijkmatig te garen. De barbecue wordt geleverd in de kleur grijs en heeft een gietijzeren rooster. De barbecue staat stevig op het mooie onderstel. Dit onderstel is gemaakt van hoogwaardig RVS en zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

 

 

 

 

 

 

9.Boretti Forza - Gasbarbecue

Op zoek naar de finesse en vormgeving van een echte Boretti? Ontdek dan de Boretti Forza gasbarbecue. Deze barbecue is krachtig, kwalitatief hoogwaardig en binnen enkele minuten gebruiksklaar.
De Boretti Forza beschikt over vier hoofdbranders en twee grillroosters. Op deze gasbarbecue kunnen dus meerdere gerechten tegelijkertijd bereid worden. De zijbrander is er voor het klaar maken van bijvoorbeeld een sausje voor bij de vis. In het deksel zit een thermometer om bij te houden hoe warm de barbecue is. De gasfles kan onder de barbecue worden opgeborgen, zodat hij geen ruimte in de tuin of schuur inneemt.

Bekijk hier de collectie op bol.com

 

10.Weber Bar-B-Kettle Houtskoolbarbecue

 


Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden