Waarom zou je een seksspeeltje moeten gebruiken?

5 maart 2019

De afgelopen jaren zijn seksspeeltjes steeds minder een taboe geworden en in het hedendaagse een geaccepteerd gespreksonderwerp. Winkels met erotische producten zijn niet langer verborgen in donkere steegjes, maar zijn eerder te vinden in de drukke straten.
Studies wijzen zelfs uit dat 50% van de vrouwen één of meerdere seksspeeltjes bezit, maar met deze wetenschap voelen veel vrouwen zich nog steeds ongemakkelijk als ze over seksspeeltjes praten of op ontdekkingstocht willen gaan.
De openheid is nog beperkt en het taboe moet nog verder worden teruggedrongen, aangezien het gebruik van seksspeeltjes veel voordelen biedt, dus het praten erover moet ook makkelijker worden.

De voordelen van seksspeeltjes

  • Het gebruik van seksspeeltjes zal je echt leren over jezelf. Je krijgt uit de eerste hand kennis van wat je leuk vindt en wat je niet leuk vindt, waardoor je je zelfverzekerder voelt wanneer je met een partner in bed ligt. En kan zelfs tot gevolg hebben dat je helemaal geen partner meer nodig hebt om aan je trekken te komen.
  • Het onderzoeken van je seksualiteit en jezelf tevreden te houden maakt je over het algemeen een gelukkiger persoon en minder gestresst. Maak een paar minuten van de dag vrij wanneer je merkt dat je ondergesneeuwd raakt in de drukte en pak dit moment voor jezelf.
  • Je bepaalt zelf wanneer je de klus gaat klaren, vaak als je er zin in hebt. Je hoeft niet te wachten tot er een partner langskomt om te helpen bij je behoeften. Het enige dat je hoeft te doen is een seksspeeltje in je la te leggen en je bent verzekerd van een geweldige tijd.
  • Vaak genieten van wat solo liefde zorgt er ook voor dat je vaker en gemakkelijker tot een orgasme komt.
  • Onderzoeken hebben aangetoond dat vrouwen die regelmatig masturberen, over het algemeen meer zelfrespect en zelfvertrouwen hebben dan vrouwen die dit niet doen.
  • Het gebruik van seksspeeltjes kan hoofdpijn en pijn in het algemeen verlichten. Wanneer je namelijk een orgasme krijgt, dan overstroomt je brein je lichaam met endorfines waardoor je je niet alleen goed voelt maar ook je pijnsensoren blokkeert.
  • Seksspeeltjes zijn veiliger dan de echte daad met een (seks)partner. Je kunt niet zwanger worden of een soa oplopen door een seksspeeltje. Na gebruik dien je wel het seksspeeltje goed schoon te maken om infecties te voorkomen.

Hoe nu verder?

Als sommige of alle bovengenoemde voordelen jou interesseren, dan is het misschien wel tijd om een ​​seksspeeltje aan te schaffen. Er wordt wel aangeraden om online wat onderzoek te doen alvorens je er een aanschaft, zeker als je nieuw bent in deze wereld. Neem de tijd om te lezen over de verschillende opties, zodat je echt kunt achterhalen wat je wilt. Lees bijvoorbeeld het artikel "Erotische producten: mijn favoriete speeltjes en ervaringen" en bestel vervolgens bij een gerenommeerde webshop, te vinden via "De 10 beste erotische webshops".
Zorg ervoor dat je ook wat glijmiddel in de winkelmand laat vallen. Dit maakt het gebruik van het speelgoed gemakkelijker en drie keer leuker. Veel plezier met shoppen!


Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

Websitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.

Websites