Welke Berg trampoline moet ik kopen?

Welke Berg trampoline moet ik kopen?

18 augustus 2020

Trampolines zijn momenteel erg populair als speelgoed voor in de tuin. Ingegraven of als losse trampoline die gemakkelijk verplaatsbaar is. Berg trampolines zijn erg populair vanwege de goede prijs kwailiteit verhouding en vanwege het hoge veiligheidskarakter. We hebben veel verschillende merken trampolines geprobeerd (lees hier bijvoorbeeld over de trampolines van het merk Salta) en nadat we door de jaren heen tussen verschillende modellen hadden gestuiterd, kwamen we bij Berg. Berg trampolines hebben de juiste balans tussen prijs en kwaliteit, hun trampolines zijn duurzaam, gebouwd om lang mee te gaan en hun back-up service is ongeëvenaard. Om deze redenen is Berg ook ons ​​voorkeursmerk voor skelters. Je kent ze waarschijnlijk wel, die blauwe stevige skelters met dikke banden en zelfs met aanhanger. Op menig boerenerf en vakantiepark te vinden.

Wat is het verschil tussen de diverse Berg Trampolines?

We krijgen vaak de vraag wat het verschil is tussen de verschillende Berg trampolineseries. Met zoveel opties kan het een beetje verwarrend worden tussen de Talent-reeks, de Favorit-reeks, de Champion-reeks en de Champion Elite-reeks. Het belangrijkste dat u moet weten, is hoeveel ruimte u heeft in de tuin, welke beperkingen gelden er voor uw ruimte? Bevindt u zich in een stedelijk gebied of op het platteland? Hoeveel kinderen heb je - hoe meer kinderen, hoe groter de springbelasting waarmee je rekening moet houden.

Alle genoemde series zijn beschikbaar voor in de grond (ingegraven) en normaal. Er zijn ook verschillende vangnetten beschikbaar. Als u specifieke wensen heeft, is er een Berg Trampoline die bij u en uw gezin past.

De bronafbeelding bekijken

De Berg Talent Range

De Berg Talent is een serie kleinere trampolines, ontworpen om in kleinere tuinen te passen. Waar alle andere categorieën in vier standaardmaten worden geleverd, is Berg Talent verkrijgbaar in drie extra kleine maten variërend van 180 cm, 240 cm en 300 cm.

Bekijk ze hier op bol.com

De Berg Favorit-reeks

De Berg Favorit is het instapmodel voor de standaardmaat Berg Trampolines en daarom zijn Favorit het meest populair. Alle modellen uit de Inground Favorit-serie zijn verkrijgbaar in 4 maten: 200 cm, 330 cm, 380 cm en 430 cm. De gewone Favorite-Berg trampolines zijn verkrijgbaar in de maten 270 cm, 330 cm, 380 cm en 430 cm.

De Favorit is een degelijke trampoline die een totaal gewicht van 46 stenen (290 kg) kan dragen. De opvulling van de Favorit is 20 mm dik en loopt rond de randen taps toe tot 10 mm. Dat lijkt misschien niet veel opvulling - het is minder dan de duurdere modellen, maar het is nog steeds een van de beste op de markt.

Bekijk ze hier op bol.com

BERG InGround Favorit Sport - Trampoline - 380 cm
 
€ 429,00
Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

De Berg Champion-reeks

Berg Champion-modellen hebben dubbele gouden veertechnologie. Een Berg-kampioen kan een springbelasting van 64 stenen (406 kg) aan, wat een enorme toename in kracht betekent. Het andere grote verschil met Champion in vergelijking met het Favorit-assortiment is de dikte van de vulling. Champion-trampolines hebben een opvulling van 30 mm dik (dat is 50% meer opvulling). De Berg Champion Inground trampoline zijn verkrijgbaar in ronde vorm en als rechthoek. De maten voor de ronde trampoline en de rechthoek zijn 270 cm, 330 cm, 380 cm en 430 cm. 

Bekijk ze hier op bol.com

De Berg Elite-reeks

De Berg Elite is de absolute topklasse. Net als bij de Champion-serie, hebben ze een springlast van 64 stenen (406 kg). De elite-reeks heeft echter extra dikke 45 mm-vulling met verschillende texturen voor maximale veiligheid op grotere hoogtes. Verkrijgbaar in de maten 330 cm, 380 cm en 430 cm. Zowel in ronde vorm, als ovaal en als rechthoek verkrijgbaar.

Bekijk ze hier op bol.com

 

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden