Liquid Silk glijmiddel

Liquid Silk glijmiddel

Alles over Liquid Silk glijmiddel van Bodywise

11 februari 2022

Liquid Silk glijmiddel

Ben je op zoek naar het beste glijmiddel, dan ben je op zoek naar het glijmiddel van Liquid Silk. Misschien wel het meest gebruikte en meest populaire glijmiddel van Nederland en België, Liquid Silk. Geproduceerd door Bodywise in de UK en in Nederland en België is Liquild Silk te koop op bol.com.

Wat is Liquid Silk glijmiddel?

Liquid Silk lube is een glijmiddel op waterbasis dat zonder problemen gebruikt kan worden in combinatie met condooms en latex. Ook is deze lube prima anaal te gebruiken. 

Het glijmiddel van Liquid Silk plakt niet en heeft als voordeel dat het ook een huidconditioner is, waardoor je huid niet uitdroogt na gebruik. Je huid voelt dus zijdezacht aan. Een ander voordeel van Liquid Silk glijmiddel is het feit dat het ongewenste bacteriën dood en dus een hygiënisch effect geeft.

Wat zijn de ingrediënten van Liquid Silk glijmiddel?

Liquid Silk bestaat uit: Highly Purified Water, Propylene Glycol, Isopropyl, Palmitate, Dimethicone (2% Silicone), Cellulose Polymer, Polysorbate 60, Sorbitan Stearate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate NSE, B.N.P.D, Di Sodium EDTA, Phenoxyethanol, Methyl Paraben, Butyl Paraben, Ethyl Paraben, Propyl Paraben, BHT.

Waar kan ik Liquid Silk glijmiddel kopen?

De goedkoopste aanbieder van Liquid Silk is Liquidity op bol.com. Ze krijgen een 10 als review. Bij hen koop je een 2-pack glijmiddel van 250ml per 2 flessen voor nog geen 30 euro. Je krijgt dus 500ml Liquid Silk voor € 29,95. Een betere aanbieding voor Liquid Silk is er in Nederland en België niet te vinden.

Klik hier om van deze aanbieding Liquid Silk te profiteren!

Waarom glijmiddel gebruiken?

Glijmiddels wordt wereldwijd aangeschaft en gebruikt, door veel meer mensen dan je wellicht denkt. Het geldt echt niet alleen voor oudere mensen. Glijmiddel is geaccepteerd en is heel normaal om aan te schaffen als hulpmiddel bij een vrijpartij. 
Glijmiddel kan een fijn hulpmiddel zijn bij een vrijpartij. Het maakt de seks een stuk fijner en minder pijnlijk voor zowel vrouwen als mannen. Glijmiddel maakt de vagina en anus extra soepel en vochtig. Deze kunnen namelijk droog blijven, ook alls je opgewonden bent.  Zonder het gebuik van een glijmiddel kan penetratie niet mogelijk zijn of heel pijnlijk zijn. Liefst 1 op 3 ervaart weleens pijn tijdens het penetreren, onafhankelijk van de leeftijd. 
Je hebt diverse soorten glijmiddellen op basis van water, olie en siliconen. Waterbasis is o.a. het beste wanneer je een condoom gebruikt. Wanneer je geen condoom gebruikt, dan is olie handiger aangezien een condoom makelijker scheurt met olie. Voor onder de douche is glijmiddel op siliconenbasis een aanrader. Overigens kun je glijmiddel ook gebruiken voor een massage of aftrekken. 

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden