Liquid Silk glijmiddel, zijdezacht en hypoallergeen

Liquid Silk glijmiddel, zijdezacht en hypoallergeen

Liquid Silk glijmiddel, zijdezacht en hypoallergeen
5 juli 2023

Liquid Silk is een waterbasis glijmiddel en is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een glijmiddel dat langdurig en comfortabel is. Het is hypoallergeen en heeft een condoomveilige formule.

Liquid Silk, ook voor anaal gebruik

Liquid Silk glijmiddel is ook geschikt voor anaal gebruik. Het is een milde, discreete en wateroplosbare formule die geen sporen of vlekken achterlaat. Liquid Silk is ook veilig te gebruiken met sexspeeltjes, latex en rubber.

Het Liquid Silk glijmiddel heeft een heerlijke gladde, romige textuur dat makkelijk te verspreiden is, waardoor het perfect is voor elke vorm van gemeenschap. Het is verpakt in een handige fles met zodat je precies de juiste hoeveelheid kunt gebruiken. Het glijmiddel heeft een zachte, frisse geur die niet storend is.

Liquid Silk: gratis verzending vanaf 20 euro en 5% korting bij 2 of meer stuks. Koop hier

Liquid Silk glijmiddel, hypoallergeen en plantaardig

Het Liquid Silk glijmiddel is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten die geen irritatie of allergische reacties veroorzaken. De ingrediënten zijn plantaardig natuurlijk en hebben geen kunstmatige kleurstoffen, parabenen, oliën of siliconen. De formule is ook pH-neutraal, waardoor het geschikt is voor alle types huid.

Het Liquid Silk glijmiddel is ook geschikt voor anaal gebruik. Het is een vrij dunne formule, waardoor het gemakkelijk in te brengen is. Het is ook hypoallergeen, dus het is veilig voor mensen met een gevoelige huid. Het is een lange glijdende formule die zorgt voor maximale comfort en plezier.

Lubricant | Liquid Silk Personal Lubricant | Isle of Wight PO31 8AP

Liquid Silk glijmiddel, op waterbasis

Het Liquid Silk glijmiddel is een waterbasis glijmiddel en is dus makkelijk af te wassen met warm water en een milde zeep. Het is ook gemakkelijk te verwijderen met een gewone wegwerpdoek. Het is ook gemakkelijk te verwijderen uit kleding, lakens en andere stoffen.

Het Liquid Silk glijmiddel is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele, langdurige glijervaring. De hypoallergeen formule maakt het geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Het is ook geschikt voor anaal gebruik en gemakkelijk te verwijderen met warm water en een milde zeep. Het is een veilige, discrete en kwalitatief hoogwaardige formule die perfect is voor elke vorm van gemeenschap.

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden