Top 10 best verkochte mannelijke sekstoys

Top 10 best verkochte mannelijke sekstoys

5 juli 2023

Waarom sekstoys gebruiken?

Mensen gebruiken seksspeeltjes om verschillende redenen, waaronder:

Verbeteren van seksuele ervaringen: Seksspeeltjes kunnen helpen om het seksuele plezier en de opwinding te vergroten. Ze kunnen nieuwe sensaties en ervaringen bieden die anders moeilijk te bereiken zijn.

Bevrediging van verlangens: Sommige mensen hebben bepaalde verlangens of fantasieën die ze graag willen vervullen. Seksspeeltjes kunnen hen helpen deze verlangens te bevredigen.

Verbeteren van gezondheid: Sommige seksspeeltjes, zoals prostaatstimulators, kunnen helpen bij de gezondheid van de prostaat en seksuele functies.

Helpen bij erectieproblemen: Penisringen en vacuümpompen kunnen mannen helpen bij erectieproblemen.

Verbeteren van relaties: Seksspeeltjes kunnen helpen om de intimiteit en communicatie tussen partners te verbeteren. Het kan ook helpen om nieuwe en spannende ervaringen te delen en de seksuele relatie te versterken.

Het is belangrijk om te onthouden dat het gebruik van seksspeeltjes een persoonlijke keuze is en dat niet iedereen ze nodig heeft of wil gebruiken. Als je ervoor kiest om seksspeeltjes te gebruiken, is het belangrijk om ze veilig te gebruiken en goed schoon te maken na gebruik.

Hoe werkt een seksspeeltje?

De werking van een seksspeeltje kan verschillen afhankelijk van het type speeltje. Hieronder volgen enkele algemene stappen voor het gebruik van seksspeeltjes:

Lees de instructies: Voordat je een nieuw seksspeeltje gebruikt, is het belangrijk om de instructies te lezen. Hierdoor kun je het speeltje op de juiste manier gebruiken en voorkomen dat het speeltje beschadigd raakt.

Reinig het speeltje: Zorg ervoor dat het seksspeeltje schoon en hygiënisch is voordat je het gaat gebruiken. Dit kan betekenen dat je het speeltje moet afspoelen met water en zeep of dat je het moet desinfecteren met een speciale reiniger.

Breng glijmiddel aan: Als het seksspeeltje bedoeld is om in de anus of vagina te worden ingebracht, breng dan een glijmiddel aan op het speeltje en/of op het lichaamsdeel waar het speeltje wordt ingebracht.

Gebruik het speeltje: Afhankelijk van het type seksspeeltje kan het worden ingebracht, vastgeklemd, gedragen, vastgehouden, gepompt of anderszins worden gebruikt. Zorg ervoor dat je het speeltje op een comfortabele en veilige manier gebruikt.

Reinig het speeltje na gebruik: Zodra je klaar bent met het gebruik van het seksspeeltje, maak je het grondig schoon. Dit kan betekenen dat je het speeltje moet afspoelen met water en zeep, het moet desinfecteren met een speciale reiniger of het in de vaatwasser moet doen als het vaatwasmachinebestendig is.

Het is belangrijk om op te merken dat de werking van een seksspeeltje afhankelijk is van het type speeltje. Sommige speeltjes, zoals vibrators en elektronische speeltjes, hebben batterijen of opladers nodig om te werken. Het is altijd raadzaam om de instructies van het specifieke speeltje te lezen voordat je het gaat gebruiken.

Gratis stockfoto met bullet vibrator, cockring, condooms Stockfoto

Top 10 best verkochte mannelijke sekstoys

Hieronder vind je de top 10 best verkochte mannelijke seksspeeltjes op Bol.com in Nederland (gebaseerd op de verkoopstatistieken van Bol.com) met hun gemiddelde prijzen en beoordelingen van gebruikers:

  1. Fleshlight - Gemiddelde prijs €70 - €90 / Beoordeling 4.7/5 op bol.com
  2. Tenga Egg - Gemiddelde prijs €8 - €15 / Beoordeling 4.4/5 op bol.com
  3. Tenga Flip Hole - Gemiddelde prijs €70 - €90 / Beoordeling 4.6/5 op bol.com
  4. Lelo Hugo Prostaat Massager - Gemiddelde prijs €190 - €220 / Beoordeling 4.7/5 op bol.com
  5. Satisfyer Men - Gemiddelde prijs €30 - €40 / Beoordeling 4.1/5 op bol.com
  6. Autoblow 2+ - Gemiddelde prijs €180 - €200 / Beoordeling 4.2/5 op bol.com
  7. Aneros Helix Syn Prostaat Massager - Gemiddelde prijs €70 - €80 / Beoordeling 4.3/5 op bol.com
  8. Pjur Original Bodyglide Glijmiddel - Gemiddelde prijs €15 - €20 / Beoordeling 4.8/5 op bol.com
  9. Bathmate Hydromax X30 Penis Pomp - Gemiddelde prijs €120 - €150 /  Beoordeling 4.5/5 op bol.com
  10. Lovense Hush Vibrerende Buttplug - Gemiddelde prijs €120 - €150 / Beoordeling 4.6/5 op bol.com

Let op: de prijzen en beoordelingen kunnen veranderen over tijd en afhankelijk zijn van de verkoper. Het is altijd verstandig om onderzoek te doen en de beoordelingen van andere gebruikers te lezen voordat je een aankoop doet.

Gratis stockfoto met delicaat, dildo, genoegen Stockfoto

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden