Het grootste relatiebureau voor singles van 40 tot 80 jaar. - 40PlusRelatie

Relatiebemiddeling speciaal voor singles vanaf 40 jaar!

40plusrelatie.nl Sterke punten

  • Gerichte doelgroep
  • Persoonlijke benadering, op maat

40plusrelatie.nl Zwakke punten

  • Lang traject

Extra info; kosten, aanmelden en mogelijkheden

40PlusRelatie Aanmelden


Middels enkele stappen kun je op 40Plusrelatie.nl een profiel aanmaken. De inschrijving op deze datingsite wordt afgerond met een intakegesprek en een intakeformulier, waarbij er over verschillende onderwerpen gesproken zal worden. De eerste stap is het telefonisch contact waar je een afspraak zal maken voor een gesprek met een consultant uit jouw regio. De tweede stap is het kennismakingsgesprek waar er wordt verteld over de datingsite. Vervolgens geef je zelf aan waar je naar op zoek bent en wie jij bent. Hierdoor krijgen ze een duidelijke beeld over je. De derder stap is het intakegesprek waar de consultant het intakeformulier met je zal doornemen. Hierna kun je in contact komen met anderes singles van de site.


40PlusRelatie Mogelijkheden


Tijdens het intakegesprek worden de mogelijkheden en werkwijze van de site verder toegelicht. Bij het uitgebreide intakegesprek zal er een persoonsbeschrijving van je worden gemaakt. Alle foto’s en gegevens over je leven en persoonlijke eigenschappen worden nog een keer grondig doorgesproken. Daarnaast kun je bij de bemiddeling kiezen uit verschillende pakketten. De prijzen van deze pakketten zullen besproken worden bij het intakegesprek. Vervolgens zul je € 150 aan inschrijvingskosten betalen. Hiermee kun je gebruik maken van de volgende aspecten: een uitgebreid intakegesprek, bij een lid thuis of op kantoor, een foto voor het landelijke clientenbestand, een gedetailleerde persoonsbeschrijving die ook naar je toegestuurd zal worden en de site zult een geschikt match voor je zoeken.

40Plus Relatie Kosten


40Plusrelatie.nl is geen traditionele datingsite, maar een relatie bemiddelingsbureau. Om deze reden worden er € 150 aan inschrijvingskosten in rekening gebracht. Indien je meer gebruik wilt maken van de site, dan kun je de keuze maken uit 3 pakketten, namelijk:
•    Pakket zilver = € 1074 (€ 65 per maand) = 12 maanden bemiddeling en 3 gegarandeerde voorstellen.
•    Pakket Goud = € 1325 (€ 75 per maand) = 18 maanden bemiddeling en 4 gegarandeerde voorstellen.
•    Premium pakket = € 1995 (€ 115 per maand) = 18 maanden bemiddeling, 5 gegarandeerde voorstellen, workshop stuling & kleur en extra advertenties.


40plusrelatie.nl Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over 40plusrelatie.nl.

Bezoek 40plusrelatie.nl

Schrijf je eigen reviewWebsitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.