Vouwfietsen kunt u overal mee naartoe nemen. Of je nude hele weg moet fietsen of ga een deel van de weg met de bus, trein, auto, boot of vliegtuig, uw Dahon vouwfiets gaat waar u gaat. Door zijn compactheid, kan uw Dahon gemakkelijk binnen worden opgeslagen, veilig tegen mogelijke diefstal of vandalisme. Dahon is 's werelds grootste fabrikant van vouwfietsen - en is al meer dan 30 jaar. Meer dan 95% + van alle vouwfietsen op de markt rekenen op baanbrekende Dahon technologie. Alle Dahon vouwfietsen worden professioneel afgemonteerd geleverd inclusief eventuele accessoires. De Dahon fietsen worden geleverd in de originele doos! 


Informatie over Dahon-vouwfietsen

Dahon-Vouwfietsen.nl bestaat uit een jong en ambitieus team met een passie voor fietsen, fietsstoeltjes en fietsonderdelen. Totaal met meer dan 15 jaar ervaring in de fietsen branche. Hierdoor kan de team de consument goed adviseren door middel van de informatie die beschikbaar is op de site. Dahon wordt al 30 jaar gemaakt en 95% van alle vouwfietsen wereldwijd rekenen op baanbrekende Dahon technologie.

Webshop Keurmerk: Ja

Thuiswinkel waarborg: Nee

Type fietsen: Vouwfietsen

Merken: Dahon

Levertijd: per fiets afhankelijk

Bezorgkosten: >100 EUR gratis

Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie

Onderhoud/Service: niet inbegrepen

Fysieke winkels: Nee


Dahon-vouwfietsen.nl Reviews

Bezoek Dahon-vouwfietsen.nl

Schrijf je eigen reviewWebsitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.

Websites