Vibratorkopen.nl

VibratorKopen.nl is slechts één van de webshops van EDC Retail. EDC internet is opgericht in 2004 en heette eigenlijk Erodiscount. In 2005 was de Nederlandse winkel in erotiek de eerste webwinkel waar klanten konden betalen met iDeal. Nu heeft EDC een bedrijfspand met meer dan 8000 vierkante meter waar nog verder gegroeid kan worden. Met meer dan 10.000 artikelen in voorraad waar meer dan 110 mensen werken om er voor te zorgen dat er 1,3 miljoen producten per jaar kunnen worden verstuurd is EDC nog steeds de grootste erotiek webshop in Europa. Met deze jarenlange online ervaring wil EDC zijn klanten alleen de beste producten en service bieden. De webwinkels van EDC leveren inmiddels door heel Europa en met name in Nederland, België en Duitsland. EDC blijft groeien en dat is iets wat alleen mogelijk is door vele tevreden klanten.

Wat biedt Vibratorkopen.nl?

Bij VibratorKopen.nl kunt u snel, eenvoudig en discreet vibrators kopen vanaf € 5,95. De vibrators van Vibratorkopen.nl zijn verkrijgbaar in alle prijsklassen en vele verschillende merken. Ook bieden ze alles wat je nog meer kunt gebruiken bij een vibrator. Denk daarbij aan batterijen, schoonmaakmiddel voor de vibrator en glijmiddelen. Vibratorkopen.nl verkoopt onder andere seksspeeltjes van We-Vibe, Fifty Shades en Grey, LELO Vibrators, Satisfyer pro 2 en modellen van de EasyToys collectie.

Ook al jouw toebehoren bestel je eenvoudig en discreet op Vibrator Kopen. In onze drogist bestel je topmerken zoals Durex, Playboy, Swiss Navy en EasyGlide. Ga voor een glijmiddel met een smaakje en maak orale seks nog leuker. Op zoek naar meer sensatie? Ga dan voor een stimuleren glijmiddel. In ons assortiment zijn verschillende glijmiddelen verkrijgbaar die verwarmen, tintelen en prikkelen. Ook is er speciaal glijmiddel verkrijgbaar met natuurlijke Aloë Vera voor een zeer zachte huid van Durex. Daarnaast heeft Playboy speciale glijmiddelen zoals Long Play glijmiddel. Dit glijmiddel helpt jouw of je partner om langer te kunnen genieten.

Wat zijn de voordelen van het kopen bij Vibratorkopen.nl?

Het grootste voordeel van het kopen van een vibrator bij vibratorkopen.nl is het grote assortiment en de ruime keuze in vibrators. De vibrators worden alleen geleverd op het adres dat is aangegeven of u kunt de bestelling ophalen in Veendam. Zelfs levering op zondag is mogelijk. Bij elk seksspeeltje staat een uitgebreide beschrijving op de site ondersteunt door reviews van klanten die dit speeltje eerder hebben gekocht. Alle bestellingen worden discreet verzonden.

Reviews vibratorkopen.nl

Op Thuiswinkel.nl scoort vibratorkopen.nl een 9 uit 171 beoordelingen.

Anne: 10-07-2018 -Pluspunten: Goede en snelle levering , tevreden over de service. Zeer correct per mail contact gehad over een product en werden op vakkundige wijze geholpen. Verbeterpunten: Nog geen verbeterpunt tegen gekomen. 

OP Nederlandreview scoort vibratorkopen.nl een 8.2 uit 4 reviews.


Artikelen over Vibratorkopen.nl

Vibratorkopen.nl Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Vibratorkopen.nl.

Bezoek Vibratorkopen.nl

Schrijf een review