Wippertje.com

Wippertje.com voor al uw seksspeeltjes en andere erotische artikelen. Via deze online winkel voor erotische artikelen vindt u een ruim assortiment voordelige seksartikelen, uitdagende kleding en andere producten voor spannende en opwindende momenten. Deze webwinkel is speciaal ontwikkeld voor consumenten in Nederland en België. Wij zijn gespecialiseerd in spannende, pikante, erotische artikelen en bieden u een ruime keuze. In ons assortiment zoal: vibrators, dildo's, heren lingerie, dames lingerie, condooms, glijmiddel, geurtjes en heerlijke massage olie. Maar ook diverse andere artikelen zoals maskers, latex en bondageartikelen. Bekijk hier het ruime assortiment voordelige seksartikelen en accessoires.


Seksspeeltjes kopen bij Wippertje

Op de site van Wippertje.com, een site die speciaal voor Nederlandse en Belgische consumenten is ontwikkeld, staat een groot aanbod van seksspeeltjes, kleding en vele spannende en leuke gadgets. U vind er onder andere vibrators, dildo's, condooms, lekkere geurtjes, massage olie en zelfs speciale sloffen en chocola. Natuurlijk ontbreken in het aanbod op de site niet de maskers, de latex kleding en de bondage artikelen. Met andere woorden, Wippertje.com biedt u alles voor een meer opwindend seksleven.

Over Wippertje.com

De webshop wippertje.com heeft een SSL certificaat. Een SSL certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding tussen de bezoeker en de website en zorgt er voor dat de datastroom tussen de bezoeker en de website niet leesbaar is voor anderen.

Wippertje.com biedt ruim 9.900 erotische artikelen aan voor hem en voor haar. Daarvan worden altijd ruim 1.000 artikelen met extra hoge korting aangeboden. Bij elke bestelling spaart u automatisch gratis spaarpunten voor extra kortingen.

Bezorging van artikelen van Wippertje.com

Wanneer u op werkdagen voor 23:00 uur besteld dan wordt uw bestelling de volgende dag bezorgt. Wippertje.com levert eventueel zelfs op zondag of op dinsdag- en donderdagavond. De bezorgkosten zijn bij een bestelling boven de €50,- gratis daaronder betaalt u € 2,50 aan bezorgkosten. Wanneer u een bestelling boven de € 75,- plaatst ontvangt u een gratis cadeau. Op de bestellingen van Wippertje.com staat geen logo of naam en de verpakking is onherkenbaar voor anderen. De bestelling wordt enkel en alleen afgegeven op het adres dat bij de bestelling is aangegeven.


Artikelen over Wippertje.com

Wippertje.com Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Wippertje.com.

Bezoek Wippertje.com

Schrijf een review