Reviews van deze auteur

Snel, discreet en ruim aanbod

Review over Drogisterij.net

Zowel oveulatietesten en zwangerschapstesten besteld via drogisterij.net en in alle gevallen een snelle levering, erg discreet (daarom bestel ik ze online) en goede producten. Kies wel voor de gemiddelde prijs i.p.v. goedkoopste en ik vind de tests betrouwbaar in mijn geval. Goede website!

Sterke punten
Snelle levering, ruim assortiment, discretie, goedkoop

Zwakke punten
Misschien teveel keuze, waardoor het lastig was de juiste zwangerschapstest te kiezen. Wat meer advies is wenselijk.

Snel bezorging en makkelijke bestelling

Review over Fietsuniek.nl

Via fietsuniek.nl onlangs een fiets voor mijn neefje besteld. Was voor mij nieuw om online een fiets te kopen maar na wat research hier terecht gekomen en prima ervaring! Moest even zoeken naar de juiste framemaat maar mbv info op fietsenwinkelsvergelijken.nl is dit gelukt. Vervolgens via supersimpel menu waarin je keuzes moet maken en zo tot je voorkeurs fiets komt en deze besteld. Bezorging ging vlot en service lijkt ook perfect.

Sterke punten
Snelle levering die ook nog gratis is
Makkelijk menu dat je naar de juiste en gewenste fiets leidt

Super fijn dat dit kan en betrouwbaar

Review over Openlab.nl

Ik had al een tijdje last en dacht aan een soa. Om nou direct naar de dokter te gaan vond ik niet nodig, maar eigenlijk te spannend en persoonlijk. Via internet hier terecht gekomen en een test online besteld en gedaan. Fijn dat dit discreet kan tegenwoordig en ook snel een uitslag. Traject ging boven verwachting snel en ook zeer discreet (directe omgeving weet van niets) en dat is wel fijn want is toch een gevoelig en genant onderwerp. De uitkomst was wel minder waardoor ik alsnog naar de dokter moest bellen en langskomen voor een recept. Wellicht is dat de volgende stap? Goede site, discreet en snel en voor mij erg prettig voor een first opinion.

Sterke punten
Discreet, snel, betrouwbaar

Top zaak!!

Review over Bikesplaza.nl

Mooie Gazelle Esprit gekocht in zoetermeer en deze thuis af laten leveren. Mooie showroom met veel keuze en professionele medewerkers: behulpzaam en kundig! Terplekke bestellen en thuis in den haag laten was geen probleem, wel zo makkelijk voor mij. En ook nog 2 jaar service! Erg tevreden en hierom plaats ik een review ter promotie van bikesplaza.nl

Sterke punten
Flexibel, kennis van zaken, klantgericht en service op de fiets!!

Zwakke punten
Vooralsnog geen en verwacht ik ook niet

reacties: