Websitesvergelijken.com, wat vind je er en waarom?

Websitesvergelijken.com, wat vind je er en waarom?

23 februari 2019

Onstaan van websitesvergelijken.com

Al langere tijd liepen wij, J&M, met het een idee om een overzichtelijke website op te starten met reviews over een aantal specifieke categorieën.

Als eigenaar van vakantiesitesvergelijken.com zijn we erachter gekomen dat er veel vraag is naar beoordelingen en ervaringen van anderen alvorens een vakantie wordt geboekt. Echter was er ook de behoefte om aanverwante vakantiesites toe te voegen, zoals vliegtickets, autoverhuur en airport parking. Zodoende hebben we voor specifieke branches hetzelfde gedaan en in totaal 5 hoofdcategorieën opgesteld. Op websitesvergelijken.com kun je eenvoudig meerdere branches vinden en vergelijken op basis van reviews. Ook benieuwd naar het ontstaan van vakantiesitesvergelijk.com, lees dan hier verder. 

Indeling en categorieën websitesvergelijken.com

De Websites is ingedeeld in 5 verschillende hoofdcategorieën / thema's welke vervolgens uit subcategorieën bestaan. Per thema vind je veel diverse websites die gespecialiseerd zijn in het betreffende thema en tevens voorzien van reviews. De top 5 is bepaald door ons na grondig onderzoek welke bij elkaar passen en waar vraag naar is vanuit de consument in combinatie met het grote aantal aanbieders en/of beperkte inzicht per website, waardoor er behoefte is ontstaan om snel en overzichtelijk de aanbieders te kunnen vinden inclusief beoordelingen.

1. Auto & Fiets

In deze categorie vind je auto en fiets gerelateerde websites. Denk aan bakfietsen, private lease, autobanden, sportfietsen en fiets accessoirres. Per subcategorie zie je de online aanbieders van het betreffende thema voorzien van reviews. Onder meer bekende websites als Kwik-Fit en Stellafietsen vind je er.

2. Erotiek

De categorie erotiek is opgesplitst in 2 delen, te weten Datingwebsites en Erotische producten. Zo kan men overzichtelijk bijna alle aanbieders vinden. Op basis van reviews bepaal je welke datingsite het beste bij je past of juist de beste erotische webshop (bv. Willie.nl) om een seksspeeltje te bestellen. 

3. Gezondheid & Verzorging

Een heet en belangrijk onderwerp in deze tijd. Wat verstaan we onder gezondheid, welke aanbieders zijn er en ook op het gebied van verzorgingsproducten is er veel aanbod en vraag. De categorie bestaat uit de onderdelen afvallen, drogisterijen, verzorgingsproducten, voedingssupplementen en zelftesten.

4. Wonen

Zo breed als het woord Wonen aanduidt, zo breed is ook het aantal websites dat hier staat vermeld. Je vindt hier niet alleen websites gespecialiseerd in meubelen, woonproducten of energieleveranciers maar ook voor bedden, tuinbenodigdheden en verlichting zit je hier goed. 

5. Overige 

Te belangrijk om hier niet te vermelden, dus is er een categorie "overige" toegevoegd. Een samenhang en toch diversiteit van verschillende subcategorieën waar behoefte naar is vind je hier terug. Hier vind je onder meer een overzicht van Dagdeal websites zoals Aliexpress en Voordeelvanger, Dierenvoeding en Speelgoed en kun je ook de meest geschikte Sportwinkel website vinden voor je sportartikel of telefoonabonnement in de categorie telefonie.

Ontdek het brede assortiment 

Doel van websitesvergelijken.com

Het doel van onze site is simpel: inzicht geven aan de consument door reviews en ervaringen te kunnen lezen en delen. Het gaat om het beoordelen van de websites die bepaalde producten aanbieden. Met de informatie kan men de juiste website vinden om een bestelling te doen die voldoet aan de eisen en wensen van de consument. Dit kan zijn de goedkoopste, de beste service, de best bezochte website etc. Zo simpel is het, dus hopelijk doet men zijn/haar voordeel ermee en leest en/of plaatst reviews over een website. 

Daarnaast staan er ook verschillende en interessante blog's vermeld met algemene informatie over een bepaalde categorie zoals "hoe werkt een allergietest" en "de noodzaak van winterbanden" of juist meer infomatie over een bepaalde website, zoals "wie is 123fietsen".

Kortom; op websitesvergelijken.com vind je onafhankelijke reviews over een website. Door ervaringen van anderen te lezen kun je de juiste keuze maken en bestel je het gewenste product op de wesbite die het beste bij je past. Of het nou gaat om een erotisch artikel, een zelftest, nieuw bed of een nieuwe fiets, alle online aanbieders vind je hier. En schroom niet om je eigen ervaring te delen en een review te schrijven.

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden