Reviews van deze auteur

Geweldige site!

Review over Aliexpress.com

Bestel al jaren met enige regelmaat op deze site diverse producten. Echte aanrader! Goedkoop, kwalitatief prima, goede en overzichtelijke site, breed en divers assortiment!! Wellicht wat lange levertijd maar wat wil je voor de prijs.

Anoniem besteld en meer dan tevreden

Review over Thuistesten.com

Had al enige tijd last en dacht aan een SOA. Wel wat ongemakkelijk om direct naar een huisarts of kliniek te gaan zonder dat je weet wat je hebt. Zodoende op internet gezocht en terecht gekomen bij thuistesten.com waar ik een test heb besteld. De levering was vrij rap en duidelijk stond omschreven hoe eea in zijn werk zou gaan. Gelukkig had ik geen SOA oid en zijn de klachten inmiddels verdwenen. Voldoende vertrouwen in de uitkomst van de test en fijn dat het tegenwoordig zo kan.

Sterke punten
Gebruikersvriendelijk, snel en anoniem!

Snel geregeld

Review over Kwik-fit.nl

Net nieuwe winterbanden besteld en laten monteren door kwik-fit. Hebben een makkelijke pagina en snel geregeld. Fijn! Heb wat research gedaan en reviews gelezen, welke over het algemeen positief zijn. Grote voorraad em divers aanbod tegen mi scherpe prijzen. Meer dan tevreden met mijn winterbanden en de service/snelheid van kwik-fit.

Sterke punten
Breed aanbod, snelheid, service

Zwakke punten
Niet

Nu weet ik waarom ik een vouwfiets zou kunnen aanschaffen

Review over Dahon-vouwfietsen.nl

Natuurlijk had ik wel van de vouwfiets gehoord, maar om serieus na te denken over de aanschaf ervan of om me er verder in te verdiepen niet. Nu wilde ik natuurlijk weten voor fietsenwinkelsvergelijken.nl wat dahon-vouwfietsen te bieden heeft en ben ik direct meegenomen in de wereld van de "vouwfiets". Veel praktische aspecten waren me onbekend en worden op deze site duidelijk (per fiets staat beschreven wat het specifiek te bieden heeft). Ik ben er inmiddels achter dat het een hoop praktische oplossingen biedt, dus begin serieus te denken aan een vouwfiets voor mezelf. De site laat per fiets zien dat er verschillen zijn en waar je op moet letten. Algemene informatie over het waarom van de vouwfiets en waar je op moet letten bij het maken van een keuze kan worden toegevoegd.
Kortom; een prettige en overzichtelijke site die veel te bieden heeft.

Sterke punten
Goede en nuttige informatie per fiets, zeker voor een leek ohgv vouwfietsen
Breed assortiment
Overzichtelijk alle fietsen op een rij

Zwakke punten
Teksten op de site ogen wat simpel en amateuristisch
Site is gericht op vouwfiets liefhebbers, alegemene info over het waarom en waar op te letten bij de aanschaf zou mij helpen

Wat een mooi online bedrijf is dit zeg!

Review over Stellafietsen.nl

Het vertrouwen spat van de site af. Misschien komt dit ook door de bekendheid van Stella door alle reclames. De banners kortingen op de site schrikken niet af. Als je alles goed door leest, dan wordt dat vertrouwen bevestigd. Men komt zelfs langs voor een proefrit, zodat je geen overhaaste beslissingen neemt. Lange garantie van 5 jaar en ze stralen hun onderscheidende positie goed uit online. Is inderdaad een uniek concept en alles wordt zeer uitgebreid en duidelijk toegelicht op de site. ook de aanvraag van de brochure verloopt soepel en geeft vervolgens duidelijk weer wat Stella te bieden heeft en hoe het werkt, complimenten!

Sterke punten
Veel en goede informatie over het product
Unieke formule die wordt toegelicht
Overzichtelijke website die mij vertrouwen geeft in het merk en product

Zwakke punten
Niet rechtstreeks op Stella.nl te bestellen (maar misschien is dit juist een pro)

alle 123 fietsen websites

Review over 123elektrischefietsen.nl

Deze review geldt voor alle websites van 123 fietsen, aangezien zij per type een aparte website hebben. Dit vind ik persoonlijk positief en duidelijk. De website staat bv in het teken van alleen kinderfietsen, sportfietsen of elektrische fietsen. De inhoud staat volledig in het teken van het type waar je naar op zoek bent. Het komt zelden voor dat je meerdere typen zoekt en overigens zit je snel op een andere site van 123fietsen. Hiermee onderscheidt men zich m.i. van andere online aanbieders, die alle type fietsen bundelen op een site. Ik vind dit prettig en positief en de inhoud is goed, uitgebreid en geeft focus, wel zo makkelijk.

Sterke punten
Per type een aparte site aangemaakt, wel zo overzichtelijk
Diepte informatie per type per site bij 123 fietsen en dus focus op wat je zoekt
Volledig in het teken van het type wat je zoekt zonder afleiding van andere type advertenties e.d.

Zwakke punten
Wel veel foto's op de sites, waardoor het wat onrustig oogt. Kan nog strakker is de tip

Prettige en goede ervaring, prima webwinkel!

Review over Fietsuniek.nl

Divers aanbod, snel en betrouwbaar! Had nog een vraag na levering en die is snel en goed beantwoord, aanrader! De site vond ik overzichtelijk en ik had snel de gewenste fiets gevonden. Bestellen was zo gepiept zonder vervelende banners tussendoor.

Sterke punten
Snelheid, betrouwbaarheid en bereikbaarheid vond ik goed. Webwinkel werkt uitstekend en een fiets is gemakkelijk te vinden en te bestellen op fietsuniek.nl

Zwakke punten
Tot op heden geen

reacties: