Top 10 online fietsenwinkels

30 juli 2019

Nadat je overtuigd bent door het artikel Wanneer koop je online je fiets en weet waar je op moet letten, kun je op zoek gaan naar een betrouwbare en goede fietsenwinkel om de gewenste fiets te gaan bestellen. Maar wat is nou de beste beste fietsenwinkel die daadwerkelijk zorgt voor een fantastische klantbeleveing? Op het internet zijn tig websites voor fietsen dus dat maakt het niet makkelijker voor je. Zodoende is de top 10 fietsenwinkels samengesteld en dit artikel gemaakt, zodat de zoektocht makkelijker wordt en je tijd bespaart.


Image result for omafiets

Beste online fietsenwinkels

Hieronder vind je de top 10 fietsenwinkels in willekeurige volgorde. Deze is zorgvuldig samengesteld. Er is gekeken naar de betrouwbaarheid van de fietsenwinkel, reviews en ervaringen van eerdere afnemers, prijs / kwaliteit, service en de navigeerbaarheid van de website. Het onderzoek is deels online gedaan in combinatie met persoonlijke ervaringen.

1. Internet-bikes.com - Is de grootste online fietsenwinkel van Nederland. Op zoek naar een elektrische fiets, herenfiets, damesfiets, kinderfiets of bakfiets? Dan ben je hier aan het juiste adres!

2. Fietsenwinkel.nl - Scoort gemiddels een 7,6 op basis van ruim 10.000 reviews op Trustpilot. "Heel goede service, snel antwoord op vragen, duidelijke communicatie over levering."

3. Fietsenstunt.nl - Is een snelgroeiende online fietsenwinkel met tientallen jaren ervaring in de fietsenbranche.

4. Bikesplaza.nl - "Top zaak!! Mooie Gazelle Esprit gekocht in zoetermeer en deze thuis af laten leveren. Mooie showroom met veel keuze en professionele medewerkers: behulpzaam en kundig!Terplekke bestellen en thuis in den haag laten was geen probleem, wel zo makkelijk voor mij. En ook nog 2 jaar service! Erg tevreden en hierom plaats ik een review ter promotie van bikesplaza.nl"

5. 123damesfietsen.nl  - Is onderdeel van de 123fietsen groep. Meer info vind je in Wie is 123 fietsen - Reviews en ervaringen.

6. Gamma.nl - Bij Gamma's online winkel kun je terecht voor alle soorten fietsen. Zowel in de bouwmarkt als online. Goede goedkope fietsen, geschikt voor elke ondergrond en elke situatie.

7. Fietsparadijs.nl - Heeft tal van fietsaccessoires zoals fietssloten, fietstassen, fietsmanden, fietskratten, fietsstoeltjes, fietshelmen, kinderfietshelmen en bijbehorende onderdelen en overige accessoires, ook voor de kinderfiets.

8. Fietscorner.nl - Is de online fietsenwinkel van Van Hoogstraten Fietsplus en het adres voor nieuwe en gebruikte fietsen, fietsonderdelen, fietsaccessoires en fietskleding.

9. Giga-bikes.nl - Hier heb je een grote keuze uit kinderfietsen, stadfietsen, e-bikes, transportfietsen, omafietsen, racefietsen, mountainbikes en meer voor de scherpste prijzen!

10. Stellafietsen.nl - Stella biedt een complete en unieke fietsbeleving voor iedereen. Zij onderscheiden zich door elektrische fietsen aan te bieden voor de scherpste prijs tegen de beste kwaliteit en de beste service.

Image result for racefiets

Tot slot

Ben je benieuwd wat de ervaringen zijn van eerdere klanten en wat de gemiddelde review score is van een online fietsenwinkel, dan wordt aangeraden om dit op Trustpilot te bekijken of in de categorie Fietsen op websitesvergelijken.com. Of ben je nieuwsgierig hoe het zit met kortingen voor een bepaalde online fietsenwinkel, dan wordt het artikel "Kortingscode online fietsenwinkels" aangeraden. Doe er je voordeel mee en succes met het bestellen van je gewenste fiets!
 


Websitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.

Websites