Wat zijn originele kerstcadeaus?

13 september 2019

Het wordt steeds lastiger om een leuk, passend en origineel kerstcadeau te vinden voor iemand. Tenslotte heeft men vaak alles al en is dit niet het geval, dan koop je het toch zelf. Hoe zorg je er dan toch voor dat je iemand verrast met een cadeau wat wordt gewaardeerd en anders is dan gewoon? Dat is een vraag die bij veel mensen speelt. Ook bij ons en zodoende hebben wij ons creatieve brein in werking gesteld om tot een top 10 originele cadeaus te komen voor bijvoorbeeld de kerst. Het zijn cadeaus die in willekeurige volgorde zijn neergezet en getoetst bij meerdere ontvangers. Zodoende weten we dat het niet alleen een origineel en vaak ook uniek cadeau is, maar dat het ook zeer wordt gewaardeerd door degene die het cadeau krijgt. Niet onbelangrijk, want je wilt tenslotte wel weten of alle moeite die je hebt gedaan om iets uit te zoeken, te regelen of te kopen ook daadwerkelijk een schot in de roos is. Geen zorgen dus wanneer je één van onderstaande cadeaus regelt.

Zeiss VR One Plus Virtual Reality Headset     

Top 10 originele kerstcadeaus

1. Draadloze stofzuiger - nog niet heel bekend in Nederland, maar wel erg handig en vernieuwend. En gezien alle ontwikkelingen is de zuigkracht ook erg goed. Dus nooit meer last van draden die eruit vallen of tekort zijn, maar snel en makkelijk zuigen waar je maar wilt met dit innovatieve cadeau. Meer informatie hierover vind je op draadlozestofzuigers.com of kies er hier direct één uit.

2. Lang weekend skiën - een cadeau wat men niet snel verwacht maar zeker voor de wintersportliefhebber de ultieme verrassing is. Zoek op Vakantiesitesvergelijken.com obv reviews de beste aanbieder en boeken maar! 

3. Spannend speeltje - tegenwoordig is het normaal en geaccepteerd om hier met je vrienden over te praten. Het is niet alleen leuk om eens te proberen - voor zover je dat nog niet hebt gedaan met je partner - maar met alle uitvoeringen zit er vast iets geschikts tussen. Nog niet bekend met seksspeeltjes? Geen probleem, je bent niet de enige, dus lees eerst het artikel Waarom zou je een seksspeeltje moeten gebruiken? voordat je wat uitzoekt op bijvoorbeeld Zoemmm.com 

4. VR bril - Echt origineel en voor vele doeleinden te gebruiken. Niet alleen voor games spelen of films kijken, maar ook om erotsiche video's te bekijken, dus zowel voor jongeren als volwassenen een gewaardeerd cadeau. Wij vinden onder meer de Oculus GO een goede VR bril. 

5. Robotgrasmaaier - het kost wellicht wat, maar dan heb je ook echt wat. Nooit meer je gras hoeven maaien en altijd gelijk gras verzorgd door een robotmaaier. Inmiddels bekend op de Nederlandse gazons en hierdoor ook goed doorontwikkeld, waardoor de robot zelf weet waar hij wanneer moet zijn; op het gazon, in de oplader of juist bij de composthoop. Een geweldige, originele uitvinding. Vergelijk ze op grasmaaiersvergelijken.com of vind de beste op Coolblue.   

6. Stedentrip - origineel, breed in te zetten en budget zelf te bepalen. Je kunt eenvoudig en goedkoop voor een nachtje naar Praag, maar ook wat luxer voor een lang weekend naar Moskou. Voor ieder wat wils. Op D-reizen kun je snel en eenvoudig de gewenste stedentrip boeken, maar je kunt je ook eerst oriënteren op vakantiesitesvergelijken.com

7. Tuinmeubelen - uiteraard alleen geschikt voor mensen met een balkon of tuin. Wil je wat origineels vinden? Kijk dan op Fonq.nl, de site met een enorm gevarieerd productenaanbod.

8. Bakfiets - geschikt voor de doelgroep 'ouders met jonge kinderen'. Ook niet het goedkoopste cadeau, maar wel erg leuk en origineel. Prijzen verschillen door de keuzes die je maakt. Kom door dit artikel meer te weten over de bakfiets en maak een keuze. Wil jij je vrouw of man verrassen en ook zelf kunnen genieten van je cadeau, ga dan voor dit unieke kerstcadeau.

9. Datingwebsite abonnement - ook niet voor iedereen geschikt en een alledaags cadeau, maar voor een volwassen single is het echt een leuk en origineel cadeau. Wellicht kun jij helpen om je vriend of vriendin over de drempel te helpen en via een datingsite aan een partner te helpen. Dit doe je eenvoudig door een abonnement op een datingsite te geven met de kerst. Welke datingsite dit moet zijn kun je bepalen op "Top 10 dating websites".

10. Woonaccessoires - klinkt misschien niet direct als origineel, maar tegenwoordig is dit wel anders. Je vindt altijd wel wat leuks voor iemand op onze favoriete wonen websites, te weten Goossens.nl of Zooff.nl. Ook genoeg originele cadeaus voor in huis, dus vandaar dat deze niet mag ontbreken in de lijst.

15% extra korting op alle Afvalemmers

Goedkope Sinterklaas en kerstcadeaus

Mocht je bijvoorbeeld op zoek zijn naar wat goedkopere cadeaus voor de kerst of Sinterklaas, dan kun je hier meer informatie over vinden in de volgende artikelen:
- Sinterklaas en Kerstcadeaus tot EUR 20,-
- Sint en kerst cadeaus voor EUR 10


Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

Websitesvergelijken.com

Op Websitesvergelijken.com vind je meer dan 1000 websites voorzien van onafhankelijke reviews. Vergelijken van een erotische, dating, auto, fiets, gezondheid of wonen website doe je door ervaringen, aanbevelingen, klachten en reviews van anderen te lezen. Zo bepaal je op welke site je moet zijn voor jouw product.
Deel hier ook je eigen ervaring en schrijf een review.