Top 10 beste Trampolines

Top 10 beste Trampolines

10 april 2020

Het voorjaar is begonnen en de zomer staat voor de deur. Dit betekent dat het lekkere buitenleven weer gaat beginnen. Volop in je tuin zitten om van het mooie weer te gaan genieten. Het gras wordt zomerklaar gemaakt, de tuinmeubelen worden weer schoongemaakt en klaargezet en de BBQ wordt bijgevuld, klaar voor gebruik. En Online een trampoline kopen, natuurlijk.

De kinderen kunnen soms een stoorzender zijn, omdat ze uit verveling niet weten wat te doen en hun energie niet kwijt kunnen. En dat is het laatste waar je op zit te wachten, want je wil lekker kunnen ontspannen en genieten van het zomerse weer. De oplossing is ook niet moeilijk; een trampoline! Met een trampoline in de tuin ben je verzekerd van geen gezeur, je kinderen blijven in de buurt en zijn aan het einde van de dag helemaal op door het springen, dus wat wil je nog meer? Ja, weten waar je zo snel mogelijk het beste trampoline kunt bestellen! En daar word je bij geholpen door onderstaande top 10 van de beste trampolines die je snel en eenvoudig online kunt bestellen en laten bezorgen.   

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Top 10 beste trampolines van 2020

Hieronder staan de 10 trampolines in willekeurige volgorde. Alleen de beste vind je hier:

1. Salta Excellent Ground - De rechthoekige of ronde Salta Excellent Ground trampoline is gemaakt van uitsluitend hoogwaardige materialen. De excellent ground word geleverd met een veiligheidsrand die voorzien is van een geïntegreerd ventilatiesysteem die voor voldoende luchtstrom zorgt tijdens het springen. Deze veiligheidsrand is aan de grond bevestigd door middel van ankers en de trampoline staat stevig op 8 voeten. 

2. Salta Comfort Edition - Is een buitengewone trampoline en onovertroffen in zijn aantrekkelijke prijssegment. Het prachtige design van deze trampoline past naadloos in iedere omgeving en is ontwikkeld volgens de laatst strenge normen en daardoor uiterst veilig.
De constructie van de stalen topring houdt het veiligheidsnet in zijn elegante vorm en daardoor blijft het zacht fijnmazige net extra mooi gespannen. Daarnaast heeft de trampoline een 20mm dikke en 29cm brede beschermrand, waardoor de dubbel gegalvaniseerde conische veren volledig zijn afgeschermd. De dubbelzijdige rits biedt toegang tot de trampoline, waardoor je de Salta Comfort Edition gemakkelijk kan betreden en sluiten. De Salta Comfort trampoline is verkrijgbaar in diameters van 183 cm tot en met 427 cm.

Bekijk de Salta Comfort Edition op bol.com

3. Salta First Class - Ervaar ongekend springplezier met de Salta First Class trampoline. Deze uiterst luxe trampoline biedt kwaliteit van de eerste klasse! Voor deze superieure trampoline zijn alleen de beste, sterkste en veiligste materialen gebruikt, en daarom biedt deze First Class trampoline lijn de ultieme kwaliteit!
De First Class trampolines zijn allemaal uitgerust met een uniek, extra dik gegalvaniseerd zwart gepoedercoat frame, dat de meest solide en sterkste frameconstructie garandeert. De prachtige veiligheidsrand heeft een zeer luxe uitstraling door de uiterst dikke (0,76 mm) gecoat pvc materiaal.

Salta trampolines First Class Trampoline Ø 366cm - pools.shop Online Shop

Bekijk de Salta First Class op bol.com

4. Trampoline Mary - De trampoline Mary heeft drie voeten en een diameter van ongeveer 244 cm en een hoogte van 68 cm. Laadcapaciteit tot 150 kg (plus netto). Daarnaast heeft de Trampoline (trampoline incl. veiligheidsnet) de juiste balans tussen veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid en dit voor de beste prijs.

Bekijk de trampoline Mary op bol.com

5. Plum Junior - Kinderen zullen veel plezier en beweging krijgen op deze fantastische Plum® Junior Trampoline met veiligheidsnet. Deze trampoline helpt kinderen al hun overtollige energie op te springen evenals hun lichamelijke ontwikkeling te helpen verbeteren door meer coördinatie, balans en kracht. Geleverd met een net voor extra veiligheid is het perfect voor jonge kinderen om het vertrouwen geleidelijk te verhogen als ze trampoline leren springen. Het trampoline frame is gemaakt van gegalvaniseerd staal binnen en buiten voor roestvrije bescherming en meer kracht. De trampoline behuizing is ontworpen om de gebruiker binnen een veilige omgeving te houden tijdens het gebruik van de trampoline, waardoor het risico op vallen vermindert. 30 verzinkt stalen veren van hoge kwaliteit bieden extra duurzaamheid, terwijl het zware springoppervlak UV behandeld is. Dikke foam pads bedekken de veren en het frame en zorgen voor veilige demping.

Bekijk de Plum Junior op bol.com, vanaf € 94,-

6. Salta Royal Base Ground - De Salta trampoline Royal Base Ground met een diameter van 369 cm en een hoogte van 3 cm boven de grond is deze trampoline een uitblinker. De Royal Ground is volledig verborgen onder de grond en biedt een ongeevenaarde springervaring doordat het systeem volledig geruisloos is. De buitenzijde van deze trampoline is uitgerust met robuuste panelen die zorgen voor een stabiele fundering. Natuurlijk beschikt de trampoline over een hogwaardige dikke veiligheidsrand die extra bescherming biedt.

Trampoline - Salta Royal Base Ground - 251 cm kopen? | Betersport.nl

Bekijk de Salta Base Royal Ground op bol.com

7. Etan Hi-Flyer Combi - De Etan Hi-Flyer trampoline heeft een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Voor iedereen die een goede veilige trampoline wil maar niet teveel geld wil uitgeven is de Hi-Flyer de beste keuze.
Het veiligheidsnet is van uitstekende kwaliteit dat ervoor zorgt dat je niet naast de trampoline kan landen. Het net wordt aan de binnenkant van de rand bevestigd, zodat het niet mogelijk is om vanaf de trampoline bij de veren te komen. Het randkussen is gemaakt van sterke PVC wat garant staat voor jarenlang springplezier. De Hi-Flyer trampolines hebben een randkussen van maar liefst 3 cm dik wat ervoor zorgt dat het frame goed afgeschermd is en kinderen zich niet aan het stalen frame kunnen bezeren.

Bekijk de Etan Hi-Flyer Combi op bol.com

8. SPRING Trampoline - SPRING trampolines staan voor kwaliteit en veiligheid. SPRING trampolines bieden oneindig veel speelplezier voor kinderen en volwassenen,maar u wilt ook dat de veiligheid tijdens het speelplezier op de trampoline gewaarborgd is. De trampolines van SPRING zijn in diverse vormen,kleuren en maten verkrijgbaar Wilt u een ronde trampoline, een rechthoekige trampoline, in groen, roze of zwart? Een hoogwaardige afdekhoes, een beschermrand, een trapje of niet te vergeten een vangnet ter voorkoming van pijnlijke valpartijen? Kies voor een betaalbare, oerdegelijke SPRING Trampoline als u onbezorgd wilt genieten.

Bekijk de gehele Spring collectie op bol.com

9. Salta Fitness including handle bar - De Salta Fitness trampoline is zodanig ontworpen dat de constructie een zeer solide en robuuste geheel vormt. De beugel is eenvoudig verstelbaar in 5 verschillende standen voor iedere gewenste hoogte. De fitness trampoline is veilig te gebruiken met en zonder beugel vanwege het bijgeleverde frame. De trampoline is uitvoerig getest voor 110KG maximum gewicht en geschikt voor commercieel, openbaar en uiteraard thuisgebruik.

Ben je specifiek op zoek naar een fitness trampoline? Bekijk hier dan alle merken, modellen en maten.

10. BERG InGround Champion Green - Met veel aandacht en zorg is de BERG Champion ontwikkeld. Dat heeft geresulteerd in een kwalitatief uitstekende trampoline, die veilig is in gebruik. Het maakt niet uit welke trampoline je kiest, want met een BERG Champion kies je voor kwaliteit. De BERG Champion is slim ontworpen voor lekker lang en veilig springen. De combinatie van de TwinSpring veren met het AirFlow springdoek zorgt voor minder luchtweerstand, een groter springoppervlak en meer springplezier!

Bekijk de Berg Inground op bol.com

Salta Comfort Edition Ground trampoline Ø305 cm, Groen

Vergelijk op basis van prijs/kwaliteit, onderzoek, reviews en betrouwbaarheid

De hierboven samengestelde top 10 is zorgvuldig samengesteld door diepgaand onderzoek naar de prijs/kwaliteit van een trampoline, ervaringen en onafhankelijke reviews van andere gebruikers, onze eigen bevindingen en natuurlijk de betrouwbaarheid van de leverancier. Je kunt tenslotte niet overal dezelfde service en garantie krijgen dat een product wordt geleverd, dus dat werk is al gedaan. Overigens zie je veel trampolines van het merk Salta voorbij komen en dat heeft simpelweg te maken met het feit dat zij op veel onderdelen goed scoren met hun trampolines. 

Wil je weten wat de verschillen zijn tussen bepaalde merken, dan kun je hier alles over lezen in het volgende artikel: Wat zijn de verschillen tussen een Berg, Salta en Etan trampoline?

Overige tips

Er zijn verschillende soorten trampolines te verkrijgen, te weten: bovengrondse, gelijk aan de grond, inground, rechthoekig, rond en met- of zonder veiligheidsnet.

Bepaal vooraf goed voor jezelf wat je voor soort model trampoline wil. Dit maakt het makkelijker om gericht het juiste trampoline voor jouw wensen te vinden! Tot slot is bijgevoegd een filmpje met extra trampoline tips. 

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden